Friday, October 17, 2014

Offline Radio Oct 17, 2014





Cartoon network'ün en muhteşem çizgi dizisi The Amizing World of Gumball : ) 

Sizlere karakterleri tanitiyim 



GUMBALL
DARWIN
WATTERSON AILESI
           
Darwin evrim geçirip gumball'ın kardeşi olmuş japon balığı ve gumball'ın kardeşi çok şirin. dizide muz, yer fıstığı, dinozor, koyun, bulut gibi abuk sabuk karakterler var. olaylar gerçek resimlerin üstünde geçiyor. gerçekten ilginç ve izlenmesi gereken bir çizgi dizi.

gumball watterson: serinin ana kahramanıdır. yapmak istediği işleri defalarca berbat etmiştir. tabi sonunda bunları düzeltir. 12 yaşında mavi bir erkek kedidir. okul arkadaşı olan penny'e aşıktır. en iyi arkadaşı darwin'dir. tina dan nefret eder. gumball, büyükannesini öpmeyi hiç sevmez. 

darwin watterson: önceleri gumball'ın balık evcil hayvanıydı. ancak bir gün büyüdü ve gumball'ın hem en iyi arkadaşı hem de kardeşi oldu. sonra da ailenin bir üyesi oldu.10 yaşındadır ve erkek bir japon balığıdır. onu aile çok sever. duruşu tatlıdır.

anais watterson: gumball'ın 4 yaşındaki pembe tavşan olan kız kardeşidir. çok zekidir. 2000 parça puzzle'ı bir saniyede çözebilir.

nicole watterson: watterson ailesinin annesidir. mavi, çalışkan, sorumlu bir kedidir. ailenin tek sorumlu üyesi ve en kızgın olan karakteri odur. hepsini iyilik için yapar.

richard watterson: watterson ailesinin babasıdır. şişman pembe bir tavşandır. ailede en sorumsuz kişi odur. evdeki koltukta öylece oturur ve çoğu zaman televizyon izler. bazen de video oyunları oynar. oburdur ve sürekli yemek yer. kötü durumlarda sorumlu odur.



izledigim komik sahneler : )

görevli: 18 yaşını geçtiniz mi? 
gumball: hem 8 hem 10 olmuşsak sayılır mı?
görevli: hmm sanırım evet. 



bölümlerinden birinde gumball ve darwin oyun oynayacaklar ama arkadaşlıklarının artık sıkıcı olmaya başladığından, eğlenemediklerinden bahsediyorlar ve başka arkadaşlar edinerek bu durumun üstesinden gelebileceklerini söylüyorlar. arkadaşı nerede bulacakları söz konusu olunca da gumball büyük bir keşif yapmışçasına darwin'e şöyle diyor:
-okulda bir sürü insan var.   : DDD


--------------------------------------------------------------------------------------------------




22 Şubat 1974'te dünyaya geldi. İngiliz Ordusu'nda hava subayı olarak çalışan babasının görevi dolayısıyla çocukluk yıllarında Kıbrıs ve Almanya gibi ülkelerde bulundu. Bristol University'ye uzay mühendisliği konusunda öğrenim görmek için kaydolan sanatçı daha sonra sosyoloji bölümüne devam etti. 1996'da eğitimini tamamlayan James, sonrasında Royal Military Academy Sandhurst'ta öğrenim gördü.

James Blunt - 1973

No comments: